Ние сме България, ЕС и НАТО! Радев - вън! Под този

...
Ние сме България, ЕС и НАТО! Радев - вън! Под този
Коментари Харесай

Ние сме България, ЕС и НАТО! Радев - вън! Готви се протест пред президентството

" Ние сме България, Европейски Съюз и НАТО! Радев - вън! "  

Под този надпис довечера се готви пред президентството. Мотивите за желаното премахване на Радев - " цялостното му творчество " по адрес на българската позиция за войната в Украйна. От изкаването, че " Крим сега е съветски, кой да е ", през отхвърли да пращаме оръжия в помощ на Украйна, назоваването на тези, които желаят да го вършат " войнолюбци ", до туита му от през вчерашния ден за " мира " и ветото против наказания за съветската нуклеарна енергетика.

" Румен Радев още веднъж се прояви като бранителят на Кремъл в Европейски Съюз, в прорез с българския народен интерес. Руската интервенция в страната ни към този момент е публична. Не би трябвало да поносим това национално изменничество! Призоваваме всчики демократично мислещи българи да изразят своята безапелационна позиция – Ние сме България, Европейски Съюз и НАТО. Радев – вън! Нека се съберем през днешния ден – 10.02.2023г, в 18,30ч. пред постройката на Президенството ", приканват уредниците от Инициатива " Бъдеще с памет ".

" Вече никой не се съмнява, че Решетниковата тактиката " Радев "  в българската политика, както и кръгът му, който беше овластен на най-високо равнище в страната – служебни кабинети, министри, ръководители на специфичните служби, са част от хибридната война на Русия за преодоляването на България. Румен Радев одавна изостави ролята на " натовски "  генерали, тъй като в процеса на протичащата се експанзия на Русия и под натиска на потребностите на Кремъл, за следващ път се саморазобличи с изявлението си в сърцето на Европа ", написа още в апела за митинг, като се засяга вчерашните изяви на президента в Брюксел.

" Направи всичко допустимо и употребява цялата си власт и низост, с цел да пази кремълските ползи. Представя се за загрижени за българския народ и националния ни суверенитет, като ни хвърля в лапите на господаря на " специфичната военна интервенция – окупация "  в Украйна ", не престават те.

" Радев и неговият кръг от лакеи на пропутински ползи, би трябвало да бъдат изолирани от ръководството на страната! Иначе те ще продължат да подчиняват страната ни в полза на евразийската империя на Путин и ще лишат България от нейното европейско бъдеще " - се показва в умозаключение.

По-рано денем с декларация против президента излязоха и от " Демократична България ", като показват, че тоой опълчва успеха на Украйна на мира.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР